top of page

2024 Jaar vol nieuwe uitdagingen

Het nieuwe jaar begon voor mij met een schok. Mijn trouwe MAC begaf het en leek niet meer te redden. Backups waren net te lang geleden gemaakt en veel nieuwe liedjes dreigden verloren te zijn gegaan. Gelukkig was daar een redder in de nood in de persoon van Ruurd ten Napel. Deze deskundige wist veel te redden. En ook het restant wat ik nog niet terug heb lijkt goed te komen. Wat een opluchting was dat! Blij reed ik vanuit Sneek weer terug met mijn MAC veilig op de achterbank. Wat duurt een week lang zonder!!!Begin januari trof ik in Harlingen Else van der Greft. De zangeres die mede de vocalen verzorgt op SHINE. We namen een videoclip op en concludeerden dat de muzikale samenwerking naar (veel) meer smaakte. Dit jaar zal er dan ook ongetwijfeld nieuw materiaal. van ons gezamenlijk te beluisteren zijn. Voor de velen die vragen wanneer wij live samen in bandvorm te bewonderen zullen zijn zou ik zeggen: Nu nog niet, maar wie weet...ooit?
Mijn liveband NewLandSlide zou begin januari een EP opnemen. Toetsenist Jeroen vond het echter noodzakelijk vol op een glazen deur in te lopen, waardoor de opnames nu in maart zullen plaatsvinden. We hopen dit jaar veel live te spelen. A.s. vrijdag 16 februari spelen we samen met Ross Curry in Neushoorn cafe te Leeuwarden. Op 17 mei zijn we te vinden in Brouwdok Harlingen tezamen met Oleander Roots. Binnenkort volgen meer data.In het voorjaar zal er nieuw werk verschijnen van mijn alter ego, Frisian Chameleon en Nederlandstalig werk. Genoeg om naar uit te zien dus. Hopelijk tot snel. Live of op jullie koptelefoon


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2024

Comments


bottom of page