• idzznew

2020

Het jaar loopt op zijn einde. En wat een jaar! Het is in vele opzichten een memorabel jaar geworden. Soms moet je even rustig de tijd nemen en terugkijken. Natuurlijk is Covid het centrale thema in al onze levens en de impact aanwezig van klein tot heel groot. Ik zal me hier uiteraard beperken tot mijn jaar en dan met de nadruk op de muziek.


Eind 2019 had ik een band om me heen geformeerd en waren we voorzichtig begonnen met optreden. Het voorlopige hoogtepunt was onze presentatie aan het Friese publiek in Theater de Bres te Leeuwarden.


Foto: Natasja de Bruijn


In Maart verscheen mijn vierde album, "Emperor of Ice cream". M.n. de single "Just like Bowie" wist de nodige airplay en aandacht te genereren. De optredens die op de rol stonden o.a. in Groningen en bij Omrop Fryslan werden geannuleerd en langzaam maar zeker werd muziek maken iets voor in de huiskamer. Erg zonde aangezien de band die ik om me heen had verzameld bulkte van talent en aanvankelijk ook van de ambitie. Ondertussen bleven de nieuwe songs komen en had ik voldoende tijd om daar uitgebreid