top of page
  • idzznew

If....Weer eens in de "pen" geklommen! Misschien moet de blog maar een podcast worden? Ook oudere artiesten moeten met hun tijd mee toch? Maar weer eens een update, want hoewel we nog steeds locked-down zijn draait de wereld rustig door en dus ook mijn muzikale wereld. Zoals al eerder gemeld ben ik bezig met veel projecten tegelijk. De opvolger van "Tomorrowland" wat mijn 6e album moet worden moet tegen de zomer verschijnen. Wederom in nauwe samenwerking met Harry Zwerver. Hij zal wederom de mastering verzorgen en bij hem zal ik binnenkort (een deel) van de vocals opnemen.


Er liggen zo'n acht songs klaar die ik geschreven heb ik het kader van een project over mijn woonplaats, Harlingen. Toepasselijk 0517 genaamd. In mijn naïviteit had ik de gemeente gevraagd om een subsidie, zodat (nieuwe) inwoners van Frieslands mooiste stad een mooi presentje in de vorm van een album met liedjes, artwork en historische achtergrond verhalen zouden kunnen ontvangen. Helaas had ik waarschijnlijk een paar komma's en punten verkeerd gezet in de aanvraag, waardoor deze na lang wachten niet werd behandeld. Ambtenarij en creativiteit gaan niet samen, ik had het kunnen weten.

Of dit project nog van de grond komt? Geen idee. Misschien is crowdfunding een idee?

Mocht je ideeën hebben hoor ik het graag. De songs zijn de moeite waard!


Zodra het weer kan en mag gaat Newland ook als live band weer optreden. Momenteel is ook dit "ensemble" druk bezig om songs op te nemen die hopelijk tot een album gaan leiden.

De "one man band" die tot dusver 5 albums uitbracht krijgt dus gezelschap van de "Newland band". Genoeg om naar uit te kijken dus! Als nu eerst maar.....Als...IF....


Zo zijn we uitgekomen bij mijn nieuwe single "IF" die 30 april verschijnt. Deze is weer op een andere manier tot stand gekomen. De drums speelde Gilbert Terpstra in en zijn liefje Jenny Piso bedacht de koortjes! Een lekker fris en voor mijn doen vrolijk uptempo nummer.


Genoeg om naar uit te kijken. Bedankt voor het volgen en tot de volgende blog of podcast natuurlijk.

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2024

Comments


bottom of page