top of page
  • idzznew

Eindejaar overpeinzingen

Bijgewerkt op: 16 dec. 2023

Al weer een jaar loopt op zijn eind. En wat voor jaar! Het wordt er niet gezelliger op in de wereld.

2023 was voor mij persoonlijk het eerste jaar in mijn leven als wees. Eind vorig jaar nam ik afscheid van mijn moeder. Van haar had ik niet het muzikale talent gekregen, maar ze was altijd wel trots op wat ik deed. Op mijn onlangs verschenen album heb ik een liedje aan haar opgedragen, I'M BETTER NOW"


I’m better now, I’ll be alright

No sense in looking back

I’m better now, you’re happy now, Free

Far away, close enough

Pictures of yesterday


I’m better now, It doesn’t hurt, No more

I’m sorry for the tears you lost

It’s only my stupid prideI

’m better now, You left with grace, But I miss you

Looking back all those years Were you ever happy

I’m better now, no worrying, No more


Muziek is een prachtige manier om dingen te verwerken, geluk en verdriet. Mijn nieuwste album heb ik TRUST-HOPE-LOVE genoemd. Het is een heel persoonlijk album geworden en meer ingetogen als de voorgaande. De eerste reacties zijn heel erg positief!Met name de lokale pers toont veel belangstelling. Zo had ik onlangs een heel leuk interview met

Willem de Waard van Radio Capelle, voor zijn programma Zwaardvis:Jaap Koper, van Zandvoort FM schreef een prachtige recensie:

Uiteraard ben ik benieuwd naar verdere reacties en te zien hoe het album het gaat doen, maar ik kijk ook al weer vooruit naar 2024.

Mijn sideproject "Frisian Chameleon" komt met een EP. Daarop is naast mijzelf wederom Else van der Greft te horen. De samenwerking op Newland smaakte naar (veel) meer. Mijn Nederlandstalige alter ego, Nieuwland komt ook met een EP. Dus genoeg op dat vlak om maar uit te kijken!!


En dan is er natuurlijk de liveband, NewLandSlide. Vorige maand hadden zij hun debuut in IJLst en er volgen meer optredens volgend jaar. Zo spelen ze in de Neushoorn in het voorprogramma van Ross Curry in Februari. In Januari duiken we de studio in om opnames voor een EP te maken!

Kortom: genoeg om naar uit te kijken!67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page