top of page
  • idzznew

Happy Together

Het leven van een muzikant is soms ingewikkeld en vermoeiend. Maar ook een leven vol mooie gebeurtenissen. De keuze om muziek te maken is voor mij niet omdat het een hobby is, maar een passie. Het zit in mijn vezels en is altijd aanwezig.


In 2016 besloot ik, na jaren afwezigheid, om me weer op de muziek te storten. Als One man band schrijf ik muziek en teksten, arrangeer het, neem het op en breng het uit. Daarnaast verzorg ik de videoclips en de promotie. Dat laatste is misschien wel het belangrijkst, maar ook het moeilijkst. Eigenlijk zou ik het best uit handen willen geven, maar ja...


Live spelen met een band. Je muziek uitvoeren voor publiek is een andere tak van sport, maar ook een die ik super mooi vind om te doen. Sinds enige tijd sta ik op de planken met vier verschrikkelijk goede muzikanten en daarnaast ook nog geweldige kerels. NewLandSlide!

Foto: Buk Ekkers


De reacties zijn erg goed en we zijn ook de studio ingedoken. De eerste single "Arm Candy", verscheen 18 mei j.l. Binnenkort duiken we opnieuw de studio in om te werken aan onze debuut EP. Erg spannend allemaal!


Maar natuurlijk blijf ik ook actief buiten de band om. Een tijdje geleden verscheen zowel een single van Newland, "`twice as cool" als een EP van mijn alterego Frisian Chameleon, "Scarlet".

Maar er is meer. Samen met Klaas Bos werk ik aan een single voor ons project NewlandWoods.

En er is meer, maar daarover later...
Tot snel!

Alex48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page