top of page
  • idzznew

It was always music, Part 6

Met Gilbert Terpstra erbij stond er inmiddels een hele hechte band die er vol voor ging. Nieuw materiaal werd geschreven door Peter en mijzelf en al gauw hadden we voldoende materiaal om opnieuw de studio in te duiken. Dit maal bij de befaamde Walter Tremp in Beetgum. Wederom vijf nummers in de beproefde gitaarmuur stijl.


"Step Outside" van de debuut CD


"It's too late" van de tweede CD


Er werd wederom veel opgetreden door het hele land. Soms voor lege zalen, soms voor 2000 man, zoals in het voorprogramma van DE DIJK.

Maar zoals zo vele veelbelovende bands bleef ook hier de grote doorbraak uit en ebde het enthousiasme langzaam weg. Gilbert was degene die de beslissing nam om op te stappen. En ook al probeerden we het nog met andere drummers, het heilige vuur was verdwenen. Volgens mij daarmee het einde aan PRETTY GREEN, in mijn ogen een ondergewaardeerde band. Mocht je nog een CD willen, ik heb nog wel een doosje staan!


Nu ook dit avontuur ten einde was brak er voor mij een tijd aan van werken, kinderen etc. En verdween mijn grote passie naar de achtergrond.


De winterslaap zou heel lang duren, maar inmiddels ben ik meer dan wakker en bezig aan een nieuw hoofdstuk. Daarover de volgende keer meer!76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page