top of page
  • idzznew

Langzaam maar zeker

Als je in Nederland muzikant bent en niet kiest voor het genre, Suzan en Freek etc. M.a.w. als je kiest voor originaliteit/creativiteit i.p.v. snel scoren met holle frasen en vals sentiment, dan maak je het jezelf erg lastig. Dat klinkt best gefrustreerd, ,maar eigenlijk ben ik dat stadium al lang voorbij. Ik weet hoe de hazen lopen, hoe vorm gaat voor inhoud en hoe de gemakkelijkste weg er uit ziet.


Ik maak mn hele leven al muziek, maar nooit zo intens en productief als de laatste 4 a 5 jaar.

5 albums inmiddels en vele singles en het gevoel daarbij dat ik nog steeds groei. Af en toe zijn daar mensen die je daarin bevestigen, ook als je ze daar niet om vraagt. Bij toeval kwam ik een recensie tegen uit de pers n.a.v. de release van mijn vorige album. Lovend is een understatement. De schrijver vond het hele album prachtig! Op dat moment kreeg ik het gevoel: Hier doe je het allemaal voor. Al zijn het maar een handjevol mensen die mijn muziek waarderen en koesteren. Mooi is te zien dat deze groep heel langzaam maar zeker aan het groeien is. Meer volgers op sociale media, meer streams op Spotify en af en toe een mooie recensie.



Daarnaast de samenwerking met specialisten zoals, Gilbert Terpstra (muzikant/drums), Harry Zwerver (studio/productie/mastering) en Peter Funcke (Publiciteit/Management.

Uiteindelijk maak ik muziek om mezelf te plezieren. Dat ik daarmee ook anderen kan beïnvloeden/meekrijgen is een bonus!

Kortom: Geen reden tot klagen en volle kracht vooruit. Op naar een mooie muzikale toekomst. Tot dan!!




42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2024

bottom of page