Manisch Productief

Bijgewerkt op: apr 22

2021 is al weer aardig aan het vorderen en hier zijn we...een jaar later maar nog steeds in lockdown. Om moedeloos van te worden. Voor een muzikant betekent dat: Niet repeteren met je band, niet optreden etc. Wat dan overblijft is liedjes schrijven en opnemen. En laat dat nou net zijn waar ik de laatste paar jaar aan de lopende band aan werk. Sinds mijn "comeback" in 2016 moet ik al een paar honderd liedjes hebben geschreven. Natuurlijk de ene mooier dan de ander, maar dat is logisch. Bijna elke dag gaan zitten en schrijven en kijken of er wat moois uitkomt. Ik vind het heerlijk en haal er veel voldoening uit.


Toch kijk ik sinds de start van het jaar weer voorzichtig vooruit. Wanneer we weer mogen wil ik het liefst gaan optreden met de muzikanten die met mij staan te trappelen van ongeduld.

Mooie samenwerkingen zijn de kers op de taart. En zo kwam ik in gesprek met iemand die mij wil helpen met promotie en meer gehoord te worden. Hij noemde mijn songschrijven "manisch productief". En ik kan niet ontkennen dat dat er voor sommigen ook zo uitziet. Ik denk niet dat ik nog 50 jaar leef, dus alles wat ik in me heb moet er ook uit voor die tijd!