top of page
  • idzznew

Newland to NewLandSlide

2024 is al weer een mooi stuk op weg, maar er is al weer het nodige gebeurd. Deze blog is speciaal omdat het tevens de eerste blog is op de NewLandSlide website.


Sinds 2016 is ondergetekende druk in de weer als one man band. 8 albums en vele singles zagen inmiddels het levenslicht, en het eind lijkt nog lang niet in zicht. Verschillende malen heb ik sindsdie getracht om een liveband op poten te zetten, met wisselernd succes. Het komt in een band net als in een huwelijk aan op de juiste klik. Bij een band moet het muzikaal klikken en moeten de bandleden onderling goed met elkaar overweg te kunnen. Het juiste muziekhuwelijk heb ik in de afgelopen jaren helaas niet kunnen vinden. Daar lijkt nu definitief verandering in gekomen. Toen Eric, Gilbert, Klaas, Jeroen en ik elkaar het jawoord gaven! Muzikaal zitten we op een lijn en persoonlijk kunnen we het uitstekend met elkaar vinden. Alsof we nooit anders hebben gedaan!


Foto: Nynke Maeve


De optredens lopen inmiddels, (volgende is 18 Mei in Brouwdok, Harlingen) en we zijn de studio ingedoken om de eerste opnames te maken. Op 18 mei zullen we dan ook met trots onze eerste single, Arm candy, presenteren. De toekomst voor NewLandSlide ziet er zonnig uit en we zitten vol plannen.


Ondertussen heeft Newland een nieuwe single uitgebracht: Twice as cool (Thinking of you). Die is uiteraard op de streamingsdiensen te vinden mede als op Youtube.En alsof het niet op kan: 3 mei a.s. brengt mijn alterego, Frisian Chameleon de tweede EP uit. Drie songs waarvan twee met behulp van Else van der Greft, inclusief een Franstalige. O la la!

Een videoclip is inmiddels opgenomen en zal 3 mei tevens te zien zijn.


Ik hoop jullie de komende tijd te treffen bij een optreden of gewoon op een terrasje met een pilsje. Life is short, Enjoy!


Alex

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2024

Comments


bottom of page