top of page
  • idzznew

Nieuwe inspiratie opdoen

1 april j.l. arriveerde ik op het Griekse eiland Naxos. De bedoeling: Twee maanden werken EN ontspannen op deze prachtige plek. Heel mooi om te zien hoe het eiland langzaam uit haar winterslaap ontwaakte en tot leven kwam. Erg druk is het nog niet en dat is natuurlijk heerlijk. De temperaturen iets boven of iets onder de 20 graden maken dat je niet te loom bent om iets uit te voeren. En de muziek? Ik heb veel meegenomen om actief bezig te zijn/blijven. Gitaar, keyboard, mac, mics. Tja aard van het beestje...

Naxos is de plek waar vorig jaar het idee en sommige liedjes voor het album Eyecandy ontstonden. Fijn om terug te zijn!!


Gelukkig drogen de ideeën nog niet op en leveren de dagelijkse sessies veel spannends op. Meest nog niet uitgewerkt sla ik ze op mijn computer op onder werknamen. Toepasselijk koos ik voor Griekse eilanden. Dat zijn er meer dan duizend, dus ik kan nog even vooruit!


Als je langer dan een toerist ergens bent, merk je dat de locals je beginnen te herkennen en nieuwsgierig worden. De ongelofelijk open mentaliteit van de Griek doet de rest! Aangezien bijna iedereen hier wel een beetje Engels spreekt lukt dat communiceren hel aardig. Een paar Griekse Newland fans erbij zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen!


Ook al heb ik het enorm naar me zin hier, er zijn wel zaken waar ik naar uit kijk als ik terugkeer. Allereerst de live band NEWLANDSLIDE. Wat heb ik zin om weer de oefenruimte in te gaan en ons dit najaar aan het publiek te presenteren!


Daarnaast wil ik met een aantal projecten aan de gang. Uiteraard nadenken over album nummer acht. Samen met Klaas Bos schrijf ik songs waarvan er 1 al dichtbij release komt. Artiestennaam werktitel, NEWLANDWOODS. Het album over Harlingen wordt een project in boekvorm met CD. Sponsors en voorinschrijvers zijn van harte welkom.


Genoeg om me op te verheugen mee bezig te gaan. Nog drie weken op Naxos en daarna weer in het prachtige Harlingen en Friesland.


See you!
57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page