top of page
  • idzznew

Alone again naturally

Corona maakt meer kapot dan je lief is! Ik begin maar met het slechte nieuws, de liveband heeft er de brui aan gegeven. Op de details zal ik verder niet te diep ingaan. Laten we het houden op verschil van inzichten. Erg jammer want wat we in korte tijd hebben laten zien was inspirerend en veelbelovend. Dus ja...I'm alone again naturally. Zit ik bij de pakken neer? nee! Ben ik teleurgesteld? Natuurlijk! Live spelen is het mooiste wat er is. Dus als zich in de toekomst muzikanten aandienen die de uitdaging aandurven zal ik daar zeker over nadenken. Maar tot dan ben ik weer de one man band. Zelf alles schrijven, spelen en zingen is heel erg uitdagend en bevredigend.Ik kijk inmiddels vooruit en ben doorgegaan met schrijven en opnemen. Dit doe ik o.m. in samenwerking met Harry Zwerver uit Franeker. Hij helpt mij de mix en mastering en ik moet zeggen dat de nieuwe songs super klinken! Het eerstvolgende album zal wat minder gitaar georiënteerd zijn en wat meer werken met samples, synths en beats. Erg spannend! Daarnaast komen er wat Nederlandstalige nummers aan. Ook er leuk om te doen.


Dus jullie zijn nog lang niet van me af en ik hou jullie op de hoogte. Ciao!

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page