top of page
  • idzznew

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit wordt ongetwijfeld mijn laatste blog van het jaar. Wederom een moeilijk jaar voor iedereen en al helemaal voor de culturele sector. Wat had ik graag begonnen met optreden om de wereld mijn nieuwe band en mijn nieuwe liedjes te laten zien en horen. Helaas moet dat wederom weer even wachten. Maar waar optreden met een volledig versterkte band waarschijnlijk voorlopig nog niet mogelijk zal zijn, moet je verder kijken naar alternatieven. Zo ben ik bezig met het kijken naar mogelijkheden om semi-akoestisch te gaan optreden. Zonder harde drums, maar met lichte percussie, akoestische gitaren en (contra) bas. Dan zal de drempel om te kunnen gaan optreden wellicht wat lager liggen. Het is het proberen waard! Nieuwe ronde, nieuwe kansen!Verder is na de release van "Beat the clock" afgelopen oktober het wachten op het album. "Star collector" zal vanaf 21 januari overal te horen zijn. Er is ook een hele beperkte oplage op CD te verkrijgen. Mocht je interesse hebben dan moet je er snel bij zijn! Ik ben zo benieuwd naar de reacties. Ik heb er mijn ziel en zaligheid ingestoken dus levert altijd spanning en onzekerheid op.

Maar: Nieuwe ronde, nieuwe kansen!Voor wie het nog niet wist: Een aantal jaar geleden nam ik een kerstsong op, jaja! Deze "Xmas in colours" kun je vinden op Spotify en youtube. Weer eens wat anders dan die liedjes die je elk jaar weer voorbij hoort komen. Dus de moeite van het checken waard zou ik zeggen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Voor mijn trouwe volgers heb ik weer een extraatje. Registreer je op deze site en ontvang een nieuwe song die je nergens anders kan horen, "The black widows of Liverpool" Ik zeg doen!!
Rest mij nog alle lieve volgers, fans, vrienden en geïnteresseerden een fijne kerst een een geweldig 2022 jaar toe te wensen. Dat wordt een : Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2024

Kommentarer


bottom of page