top of page
  • idzznew

Slow but steady

Eyecandy, Mijn zevende studioalbum, verscheen afgelopen 3 februari. Dat is altijd een heel spannend moment. Je kindjes tonen aan de luisteraar. Wat zullen de reacties zijn? Zijn de liedjes echt zo geslaagd als ik zelf ben gaan denken bij het maken ervan? Al snel kon ik opgelucht ademhalen. De reacties waren nog mooier dan ik al had gehoopt! Bijna iedereen kwam tot de conclusie dat dit album weer een stap voorwaarts is.


Jaap Koper, Journalist en radio presentator bij Alternative FM, was 1 van de eerste met prachtige woorden over Eyecandy. Hij noemt het "Een dijk van een album" . Hij adviseert de luisteraar dan ook om "Gewoon op herhaling te zetten, want een keer afluisteren is eigenlijk niet genoeg".


Of wat te denken van e blog "Music that needs attention"Er volgen nog meer recensies, o.m. in het Maart nummer van het muziekblad "Lust for life".


Ook de radiostations ontdekken mijn muziek meer en meer. Nieuw in het lijstje is de Radio zender van Johan Derksen, Grolloo Radio. Donderdagavond draait DJ Peter Schavemaker daar

in zijn programma "So many roads" een track van het album. Wat zou het fijn zijn als de landelijke radio het ook zou ontdekken! Ik blijf doorgaan op dit pad. Het gaat vooruit. Slow but steady!

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2024

Opmerkingen


bottom of page